Handgemaakte baby en kinderkleding, duurzaam en uniek

Levering 2 – 10 werkdagen
Verzendkosten : €4,95
Gratis verzending vanaf € 50

FAQ

Ontdek onze veelgestelde vragen

Ik kan mij voorstellen dat je wat vragen kan hebben als het gaat om baby en kinderkleding. Met onderstaande onderwerpen probeer ik die te beantwoorden. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben of ergens niet uitkomen stuur dan gerust een berichtje naar info@dieuw.nl en dan denk ik ook daar graag met je mee. 

Waarom Handgemaakt?  Onze kledingstukken worden met liefde met de hand gemaakt, elk detail is doordacht en zorgvuldig uitgevoerd. Ontdek waarom handgemaakte kleding zo bijzonder is.

Maat en Pasvorm? Een goede pasvorm is essentieel voor comfort en stijl. Mocht je twijfelen over welke maat je moet nemen of je hebt iets bestelt wat niet past  stuur in dat geval gerust een berichtje dan kijken we samen naar een oplossing

Onderhoudstips? We willen dat onze kleding lang meegaat. Je kan de kleding het beste wassen op 30 graden. 

Bestel- en Leveringsinformatie?  De meeste kleding is op voorraad, maar het kan zijn dat het item wat jij wilt dat helaas niet is, dan duurt een levering maximaal 10 dagen voordat het bij jou is. Tijdens het maakproces wordt je volledig op de hoogte gehouden van het proces en ik stuur je altijd een 3scode als je pakketje onderweg is.  

Retouren en Ruilen?  Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je toch van gedachten zijn veranderd dan doe je het volgende als het gaat om retourneren en ruilen :

  • een speciaal op maat gemaakt artikel kan niet geruild of getourneerd worden. 
  • bij alle andere kledingstukken en cadeaus geld : 
    – de kleding is nog niet gedragen, gebruikt of gewassen door de klant. 
    – stuur een bericht naar info@dieuw.nl met de reden van retourzending
    – stuur het item terug naar Dieuw.nl (kosten zijn hier voor jouw eigen rekening) met een briefje erbij met je naam, email, telefoonnummer 
    – zodra het pakket is aangekomen en deze in goede orde is ontvangen krijg je je geld teruggestort. 

Dienst en Ondersteuning Ik sta altijd klaar om je te helpen. Ontdek hoe je contact met mij kunt opnemen voor vragen of hulp.

Laat onze FAQ je begeleiden terwijl je de wereld van handgemaakte kinder- en babykleding verkent. We zijn hier om je reis zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Laat je inspireren, shop met vertrouwen en kleed je kleintjes in stijl met onze handgemaakte creaties.


 
 
× Hoe kan ik je helpen?
0